Reviews

Noord-Holland

Dang-Vu Dang, Dental Health Care Amsterdam  

Top product. Moet wel even leren hoe je er mee om moet gaan maar gelukkig is een cursus/masterclass bij een aankoop inbegrepen! Vooral anesthesie bij kinderen is vaak voor zowel het kind als mijzelf als tandarts iets waar tegenop wordt gekeken maar met de Quicksleeper is vooral het geven van anesthesie bij kinderen enorm makkelijk(en pijnloos) en dit brengt meer rust in de behandelingen.

Aangezien je met de Quicksleeper specifieke regio’s kan verdoven, hoef je niet meer te maken te hebben met de nadelen die komen kijken bij een mandibulair blok zoals een half verdoofde mandibula’s + tong en wachten tot de verdoving is ingewerkt(als de verdoving überhaupt goed is gezet). Dit is niet alleen voor de patiënt fijn maar is ook handig voor mij als tandarts omdat de patiënt naderhand veel beter kan voelen of een restauratie bijvoorbeeld te hoog is en de tong nog kan gebruiken om te voelen of hij/zij ergens nog scherpe randjes o.i.d. voelt.

Zuid-Holland

Jeffrey Knip, Tandartsenpraktijk Keijzershof Pijnacker  

Tijdens de Dental Expo heb ik de QuickSleeper aangeschaft. Ik ben direct begonnen hem te gebruiken en heb na een maand de Masterclass gevolgt. Nu gebruik ik hem bij iedereen. Iedere patiënt is helemaal onder de indruk en sommigen snappen er niks van dat hun tong, lip en wang niet meeverdoofd zijn. Echt heel gaaf.