Ik was al gebruiker van de QuickSleeper4 en heb op de Dental Expo een QuickSleeper5 aangeschaft. Deze werkt echt geweldig.

Peter Koelewijn, Tandartspraktijk Zuidoost

Ik gebruik geen mandibulair blok meer. De reacties van de patiënten zijn heel positief. Ik vind het echt een aanvulling voor mijn praktijk.

Eric-Jan Royakkers, Royakkers tandheelkunde

Ik vond het eerst een heel bedrag, maar het is de beste investering die ik de afgelopen tien jaar heb gedaan.

Tandarts Mark van Ende

De patienten waar ik de quicksleeper heb gebruikt waren zeer enthousiast – geen pijn maar bovenal geen uren lange verdoofde dikke lippen.

Monelle Sewberath Misser, Tandartsenpraktijk Westerpark

Ik werk nu 7 jaar met de QuickSleeper en vind het een fantastisch apparaat. Je krijgt echt iedere patiënt verdoofd. Naar de patiënten is het een hele mooie service dat ze pijnloos verdoofd worden zonder dat de tong, lip en wang mee verdoofd zijn. Bij mij in het dorp komen zelfs patiënten van collega’s eerst op de fiets bij mij langs voor een verdoving waarna ze naar mijn collega’s fietsen voor de behandeling.

Hans Hamann, Tandartspraktijk Hamann

QuickSleeper helpt me om sneller te werken en de stress om een niet zittende anesthesie is verdwenen. Anesthesie met de QuickSleeper is voor mijn patiënten comfortabeler gedurende en ná de behandeling. Dit heeft veel van mijn patiënten geholpen om minder angst voor de tandarts te hebben.

Sofie de Turck, Tandartsenpraktijk de Turck

Ik heb een palitinale verdoving gezet voor het verwijderen van wat restjes melk element. Het kind voelde hier niets van terwijl hij eerder een slechte ervaring heeft gehad.

Monique Jansen, Tandarts Jansen

De quicksleeper is één van de beste uitvindingen op het gebied van de tandheelkunde. Het heeft erbij mij voor gezorgd dat ik meer controle heb over deverdoving en dat geeft rust. Ik zie ook niet meer op tegen patiënten die binnen komen met een ‘hot pulp’. Daarnaast werkt het ook fantastisch bij kinderen want door de lokale kortdurende verdoving bijten zij hun lippen ook niet meer stuk. Kortom: Ge-wel-dig!!!!

David Bes

Sinds enkele maanden ben ik trotse gebruiker van de Quicksleeper. In eerste instantie is het best spannend om op een niet conventionele manier anesthesie te geven. In het begin is het dan ook zeker wennen. Door een goede begeleiding en duidelijke uitleg van Straight Dental ben ik er meer en meer vertrouwd mee geraakt. Patiënten zijn zeer tevreden met het apparaat aangezien zij niks voelen van het plaatsen van de anesthesie. Vooral bij angstige patiënten en kinderen is het voordeel zeer groot. Ik raad het dus alle tandartsen aan! Laatst werd een jongetje uit Purmerend naar me doorverwezen. Hij was ontzettend bang voor naalden en kon daardoor niet verdoofd worden. Ik heb hem met de QuickSleeper wel kunnen verdoven. Zonder dat hij iets voelde heb ik twee tanden voor orthodontische redenen kunnen extraheren.

Vanessa Hoppe, DentSmile

In eerste instantie afgelopen maart aangeschaft voor het verdoven van ‘hot teeth’ (wat tot op heden perfect gaat), maar gaandeweg gemerkt dat verdoving met de quicksleeper als geheel een meer betrouwbare anesthesie van het element geeft. Met name bij angst(igere) patiënten is dit merkbaar, de verdoving ‘zit’ beter. De quicksleeper ziet er daarnaast ook niet uit als een spuit, dit in combinatie met de betere anesthesie geeft vooral bij angstigere patiënten meer rust tijdens de behandeling. Ook het feit dat bij de quicksleeper de tong en wang niet verdoofd wordt draagt hier aan bij.

Andries Schoenmaker, Tandenzo

Vorige week ben ik voorzichtig begonnen met intra osseuze verdoving bij mijn patienten. Ik krijg bij veel patienten maar 1 kans om het goed te doen want bij mij is het vaak al een eindstation.Ik ben er echt laaiend enthousiast over! Wat een apparaat zeg, echt een aanwinst voor mijn patienten en de praktijk. Ik heb nog wel moeite om op 3/4 vd naald te komen (dan draait hij niet verder) maar vermindert niet de pret. zal ik vast nog iets fout doen. Anyway, ik ben fan!

Maaike Schutjes, De Haagse Angsttandarts

Ik heb de QuickSleeper 5 sinds 2016 en momenteel gebruik ik niet anders, alle verdovingstechnieken doe ik met dit apparaat. Het werken hiermee was evenwennen toch ga ik zeker niet terug na de reguliere verdovingspuit. Ik krijg vaak leuke opmerkingen zoals die van een angstige dame die mij vroeg om weer zo’n verdoving te doen ”zonder spuit” zoals bij haar vorige behandeling.

Rosmely van Driel-Silva, Tandartspraktijk Reddingius & Van Driel

We gebruiken de QuickSleeper sinds vorig jaar augustus. Werkt perfect. Zelfs bij acute pulpitus patiënt wel verdoofd en direct te behandelen. We gaan binnenkort voor een tweede QuickSleeper.

Olav Gering, Tandheelkundig Centrum Zuiderval

Ik gebruik de QuickSleeper nu een maand. Mijn patiënten zijn zeer enthousiast en verbaasd. De QuickSleeper wordt heel erg gewaardeerd. Het gonst al door het dorp heen Ik heb bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling gedaan bij een grote kies rechts in de onderkaak bij een zeer angstige patiënt. Anesthesie met de QuickSleeper, de patiënt voelde niets en was erg blij met geen verdoofde wang en tong. Het is een gaaf instrument en ik ben er heel blij mee. Voor mij geen gewone spuit meer.

M.J.M. Naaijkens, Tandartspraktijk Berkel-Enschot

In december 2016 ben ik, tijdens een demonstratie binnen mijn IQual-groep, enthousiast geraakt door het verhaal over de Quick-Sleeper 5. Ik zag direct de meerwaarde van dit apparaat voor mijn patiëntengroep. Iedereen kent in zijn/haar praktijk wel patiënten waarbij het altijd lastig is behandelingen verdoofd te krijgen. Sinds de aanschaf van dit apparaat behoort het ‘niet zitten’ van een de verdoving tot het verleden en wordt de Quick-Sleeper routinematig door mij ingezet. Patiënten ervaren het toedienen van de anesthesie niet als pijnlijk en krijgen nauwelijks een doof/dik gevoel. Door al deze positieve ervaringen ontdekken ook mijn tandarts-collega’s in mijn praktijk de voordelen van deze toedieningsvorm van anesthesie. Het apparaat is voor mijn patiënten en mijn praktijk van absolute meerwaarde!

Jan Beverdam, Eigenaar Tandheelkunde Beverdam-Wierden

Na vier maanden met de QuickSleeper te werken ben ik een enthousiast gebruiker. Hij wordt gebruikt als ik maar de kans zie om in de spongiosa te komen. 80% van alle behandelingen in de conservatieven, parodontologie, endodontie en implantologie worden met de Quicksleeper verdoofd en het gaat uitstekend. De patiënten ervaren nagenoeg geen pijn en vinden het zeer prettig zonder dikke lip te moeten lopen na de behandeling. Het duurde wel even om me het gebruik ervan eigen te maken en in het begin is het soms trial en error, maar zodra je door dit proces heen bent is de Quicksleeper zeer efficiënt, tijd besparend en rustgevend. Uitstekend vind ik ook de begeleiding van Thijs en collega’s die er al ervaring mee hebben en de cursus verzorgen! Het is voor mij de beste investering in de laatste jaren en wij zullen hem in alle kamers inzetten.

Bao Nguyen, Tandartspraktijk D.B. Nguyen

Het afgelopen jaar werk ik met de QuickSleeper5 en ik ben zeer enthousiast en zou niet meer zonder kunnen! Zoveel kinderen met naaldangst kan ik nu wélverdoven en de verdovingen zitten altijd zeer betrouwbaar (denk aan kaaskiezen, pulpitis, extracties etc).

Danielle Majtlis- de Haes, Kinderkliniek TandInZicht, De Bilt