Innovatieve producten van Straight Dental

We proberen producten te vinden die het werk leuker maken doordat ze bijvoorbeeld een behandeling comfortabeler maken, doordat ze voorspelbaarheid geven of dingen gemakkelijker maken. Hieronder vindt u de producten die volgens ons in deze categorie vallen:

QuickSleeper 5

Ons eerste, en meest bekende innovatieve product. De QuickSleeper 5 is een uniek systeem voor betere anesthesie; uw verdovingen zijn efficiënter en comfortabeler uit te voeren. Dit systeem is ideaal voor zowel de patiënt als de behandelaar: het is pijnloos, werkt onmiddellijk, geeft geen verdoofd gevoel van tong, lip en wang en mislukt niet (zelfs bij molaren met pulpitis).

Physics Forceps

De Physics Forceps is een atraumatisch extractiesysteem waarmee u tanden op een eenvoudige, voorspelbare en onconventionele manier probleemloos extraheert. Het weefsel wordt niet beschadigd en de tandwortel of het omringend bot kan niet breken. De Physics Forceps werkt meer als een hevel (hefboom) dan als een extractietang. Dankzij een constante lichte druk en het vrijkomende hyaluronzuur (dat in het bloed zit) breekt het paradontale ligament volledig af.

WAMkey

Met de WAMkey kunt u kronen en bruggen in bijna alle gevallen binnen 1-2 minuten te verwijderen, zonder risico op tandbeschadiging en pijnloos voor de patiënt. Het grote verschil met andere technieken is dat je een gaatje in de kroon boort en dan de kroon verticaal verwijdert.

Boren

Deze boren zijn heel bijzonder aangezien ze extreem lang meegaan. De feedback van tandartsen is dat het heel fijn werkt, aangezien de boor lang scherp blijft. De Long Life boortjes zijn de Rolls Royce boortjes uit onze range. Ze gaan gemiddeld 25 kroonpreparaties mee. De Standard line range is qua prijs vergelijkbaar met andere A-merken, maar gaat wel langer mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *